>>
Весняне перевтілення від ТРЦ "Оазис".

Весняне перевтілення від ТРЦ "Оазис".

27.02.2024р.

Розпочни весняне оновлення разом з ТРЦ "Оазис"!

Підпишись на сторінку ТРЦ "Оазис", заповни легку анкету до 05.03.2024р. та чекай дзвінка від організаторів.

Саме ж перевтілення відбудеться 09.03 в ТРЦ "Оазис" з 14:00 до 18:00.

Серед заповнених анкет ми оберемо 2 учасниць, яких чекає:

- підбір стильного образу зі стилістом @olga__koss в магазині BOMOND;

- безкоштовний макіяж від @wow_masha_kima;

- безкоштовна зачіска від @hairstylist_dumanska;

- подарунки від партнерів "Золотий вік" та "Укрзолото".

Запрошуємо всіх бажаючих 9 березня о 14:00 біля фотозони відвідати захід, надихнутись новинками весняного сезону, щоб виглядати неперевершено!

Правила проведення рекламної акції «Весняне перевтілення»:

 

1. Організатор акції: Товариство з обмеженою відповідальністю «ТК «БУГ»(29000, Україна, м. Хмельницький, вул. Степана Бандери, буд. 2-А).

2. Дати проведення рекламної акції: початок 27 лютого 2024 року, завершення 09 березня 2024року.

3. Періодреєстрації учасниць: початок 27 лютого 2024 року, завершення 05 березня 2024року.

4. Вибір учасниць заходу: 06 березня 2024 року. Інформування учасниць шляхом дзвінку на номер телефону, вказаний в анкеті реєстрації.

5. Вручення подарунків від магазинів-партнерів «Укрзолото» та «Золотий Вік» відбудеться 09 березня2024 року під час заходу.

6. Місце отримання подарунків: Україна, м. Хмельницький, вул. Степана Бандери, буд. 2-А,Торгово-розважальний центр «Оазис».

7. Акція проводиться в ТРЦ «Оазис» 09 березня 2024 року з 14:00 до 17:00.

8. В акції можуть брати участь повнолітні мешканці м. Хмельницький, які виконали наступні умови:

   1) підписалися або вже є підписниками сторінки ТРЦ «Оазис» в мережі «Instagram», за посиланням https://www.instagram.com/oazis.km.ua/

    2) заповнити анкету учасниці за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf78nfEk0j-Ri8VBP-lf2Ajblmjv-7JQUTRQrqWmRPZBgyXyg/viewform?usp=sf_link;

    3) з’явилися в ТРЦ «Оазис» за домовленістю з організаторами 7 та 9 березня з 14:30 до 18:00,  а також надали дозвіл на зміну свого образу команді стилістів, візажистів та перукарів.

9. В акції не можуть брати участь співробітники та Орендарі ТРЦ «Оазис».

10. Організатор акції має право видаляти під новиною про акцію коментарі, що мають непристойний, провокативний чи/та образливий зміст, а також коментарі, що не стосуються акції.

11. При порушенні Учасником п. 8 цих Правил більш ніж 2 рази, Організатор має право заблокувати Учаснику доступ до сторінки ТРЦ «Оазис» у соцмережі «Instagram». При цьому учасник також втрачає право на участь в акції та виграш.

12. Організатор акції не вступає в суперечки між учасниками акції щодо їх участі та призів акції.

13. Учасники, сторінки яких приховані налаштуваннями приватності не зможуть взяти участі у розіграші подарунку.

14. Подарунки від партнерів: 1 (один) сертифікат від магазину «Укрзолото» номіналом 1000 грн та 1 (одна) золота підвіска від магазину «Золотий вік».

15. Обрані учасниці отримають подарунки від партнерів шляхом жеребкування по закінченню заходу.

16. Жоден приз не видається в грошовому еквіваленті.

17. Приймаючи участь в акції Учасник автоматично надає Організатору дозвіл на доступ до інформації вказаної в Анкеті учасника,  а також на фото- та відеозйомку себе під час заходу. Учасники Акції, дають згоду на проведення інтерв'ю про участь в Акції в засобах масової інформації для розміщення по радіо і телебаченню, мережі Інтернет, соціальних мережах, участь в фото та відео зйомці(ах) для виготовлення графічних матеріалів, без сплати будь-якої винагороди. Всі виключні права на такі інтерв'ю, фото, відеозйомку і/або графічні матеріали належать Організатору.

18. Учасник Акції відмовляється від будь-яких прав на перевірку чи затвердження закінченого інформаційного продукту, у тому числі публікацій чи рекламних матеріалів, що містять його зображення, а так само на вимогу припинення публічного показу, відтворення чи розповсюдження матеріалів, що містять його зображення.

19. Беручи участь у Акції, кожен Учасник Акції тим самим підтверджує свою згоду на використання та обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», будь-якої наданої інформації Організатору Акції з маркетинговою та/або будь-якою іншою метою, методами, що не суперечать чинному законодавству України (у т.ч. шляхом передачі третім особам), зокрема, на безкоштовне використання його імені, прізвища, зображення (фотографії), інтерв'ю або інших матеріалів про нього з рекламною метою, у тому числі право публікації його імені і зображення (фотографії) у засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв'ю зі ЗМІ, без обмеження по території і терміну такого використання, і таке використання не компенсується (не оплачується) Організатором Акції або третіми особами. Надання такої згоди також розглядається у розумінні ст. ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України. Одяг, взуття та аксесуари надаються партнерами заходу лише на час проведення акції та підлягають поверненню назад у відділи ТРЦ.

20.  Приймаючи участь у цій рекламній акції, всі Учасники підтверджують, що ознайомлені та погоджуються з Правилами її проведення.

21. Порушення Учасником цих правил або відмова від їх виконання автоматично позбавляє його права на отримання акційного призу.

22. Організатор має право змінювати Правила акції під час її проведення.